Prima pagină » Ce este un numar natural? Care sunt numerele naturale? Unde întâlnim numere naturale? Cum se formeaza numerele naturale?
Blogul Lectii de Matematica

Ce este un numar natural? Care sunt numerele naturale? Unde întâlnim numere naturale? Cum se formeaza numerele naturale?

Numerele Naturale – Ce sunt numerele naturale?

Numerele naturale – În matematică, numerele naturale sunt numerele folosite pentru numărarea și ordonarea obiectelor. Prima lectie de matematica din clasa 1 este o introducere in lumea numerelor, numerele naturale. Mai jos este un exemplu video despre Numere Naturale.

Ce sunt numerele naturale?

Numerele naturale sunt acele numere strict pozitive si intregi. Multimea numerelor naturale se noteaza cu N.

Daca vrei sa stii mai multe despre numerele naturale, te rog sa citesti si articolul din blogul nostru, Ce este un numar natural? Care sunt numerele naturale? Unde întâlnim numere naturale? cum se formeaza numerele naturale?,   care trateaza pe larg numerele naturale.

Blog

Ce este un numar natural? Care sunt numerele naturale? Unde întâlnim numere naturale? cum se formeaza numerele naturale?

Inca de mici , copiii, sunt familiarizati cu numerele. Stiu la ce folosesc dar nu au cunostinte despre acestea. Pot face comparatii, stiu sau sunt constienti de ordinea si marimea numerelor. Primul pas a fost facut deja cu numararea degetelor de la maini. Folosesc deseori numerele naturale  pentru a sti cate jucarii pot duce sau cati copii sunt la locul de joaca. In clasa 1 incep prin a descoperi forma acestora si alinerea lor.

Ce este un numar natural?

Un numar natural ne arata cate obiecte sunt intr-o grupa. Semnul Grafic al numarului este cifra. Astfel pentru numarul trei cifra corespunzatoare este semnul grafic 3. Pentru o mai buna intelegere va invitam sa urmariti urmatorul video